preloader
OČNA BOLNICA INSPIRISANA DA ZNAČAJNO POBOLJŠA ZDRAVLJE VAŠIH OČIJU
DA VIDIMO?
OČNA BOLNICA INSPIRISANA DA ZNAČAJNO POBOLJŠA ZDRAVLJE VAŠIH OČIJU
DA VIDIMO?
NAŠA OČNA KLINIKA NUDI VAM VIDLJIV KVALITET USLUGE
1
Oftalmološki pregled
Očni lekar (oftalmolog) će obaviti potrebnu dijagnostiku, i nakon očnog pregleda dobićete savet o izboru najadekvatnijeg rešenja Vaše očne bolesti.
2
Očna hirurgija
Mikrohirurgija oka (operacija oka) je nekada najbolje ili čak jedino adekvatno rešenje Vaše bolesti oka (katarakta, glaukom, ablacija retine, strabizam, keratokonus). Ako stanje Vašeg oka zahteva očnu hirurgiju, brzom i bezbolnom operacijom u rukama naših iskusnih očnih hirurga oslobodite se problema sa vidom.
3
Očuvajte svoj vid
Savremeni pristup lečenju, terapijske metode, način praćenja i kontrole Vaše očne bolesti. Nudimo Vam najbolje moguće rezultate lečenja. OFTALMOLOGIJA koja će Vam pomoći da uživate u jasnom vidu i budite aktivni u svemu što volite.

DA VIDIMO?

Svakodnevno srećemo ljude koji imaju probleme sa vidom (katarakta, ruptura makule, ablacija retine, epiretinalne membrane, keratokonus, glaukom, okluzija retinalne vene) i znamo da nije lako odlučiti se za operaciju. Takođe znamo da nije lako izabrati očnu kliniku i opredeliti se za očnog hirurga kome ćete ukazati poverenje. Olakšaćemo Vam donošenje ovih odluka pažljivim i detaljnim sagledavanjem Vašeg problema, individualnim i ljubaznim pristupom i preciznim odgovorom na svako Vaše pitanje. DA VIDIMO?
Priznati oftalmolozi i oftalmohirurzi
sa iskustvom stečenim u eminentnim ustanovama u zemlji i svetu. Posvećenost , empatija, znanje i stručnost u lečenju očnih oboljenja pružiće Vam vrhunsku oftalmološku uslugu. Rešavanjem problema Vaših očiju, najsrećniji smo kada sa Vama podelmo trenutke Vaše radosti i našeg uspeha.
Premijum sočiva i materijali
renomiranih svetskih proizvođača. Pažljivo biramo i zajednički odlučujemo o izboru idealnog rešenja za Vas. Pošto smo potpuno nezavisni od bilo kog proizvođača intraokularnih sočiva, mi biramo pravu tehnologiju sočiva za vas, u rasponu od monofokalnih sočiva do multifokalnih sočiva kao i sočiva sa proširenom dubinom fokusa. Stalno usavršavanje svih zaposlenih u skladu sa savremenim oftalmološkim standardima. Primena aktuelnih terapijskih procedura uz odgovornost prema pacijentu ima za cilj najbolji mogući rezultat u lečenju uz najmanji rizik. Primenjujemo jedinstvene standarde i doktrinu i uz timski rad trudimo se da opravdavamo Vaše poverenje.
Najsavremenija tehnologija
pri izvođenju svih dijagnostičkih procedura i oftalmoloških operacija i intervencija. Naš pristup je da u najboljem interesu pacijenata konstantno ulažemo u oftalmološku opremu i edukaciju kadrova, kako bi Vam pružili najbolje što današja oftalmologija može da ponudi. Izuzetno smo ponosni na opremu koja nas po svom kvalitetu i jedinstvenosti, razlikuje i izdvaja.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.