preloader
BLOG
30. Okt 2022

ANTERION – Bolje rešenje za preciznost i tačnost u dijagnostici prednjeg segmenta i biometriji

ANTERION® značajno pomaže u donošenju kliničkih odluka uz napredne mogućnosti sagledavanja karakteristika rožnjače i prednjeg segmenta oka, čime se unapredjuje uvid u dijagnostičke rezultate i transformiše planiranje operacija na novom drugačijem nivou. U savremenoj refraktivnoj hirurgiji, dobijanje tačnih biometrijskih merenja je neophodno u svim slučajevima – normalnim i nepravilnim. Kliničku i naučnu pouzdanost ANTERION multimodalne platforme za snimanje prednjeg segmenta kompanije Heidelberg Engineering, koja koristi SS-OCT visoke rezolucije, potvrdili su mnogi stručnjaci u oblasti prednjeg segmenta, u očnim klinikama širom sveta. Sveobuhvatna merenja koja ANTERION platforma pruža od neprocenjive su vrednosti u transformaciji operacije katarakte i refraktivne hirurgije, kao i dijagnostici rožnjače u potpuno novu dimenziju.

Detaljnije
10. Mar 2022

Nedelja borbe protiv glaukoma 2022 godina

Povodom obeležavanja nedelje borbe protiv glaukoma prof. dr Marija Božić, napisala je za vas stručni tekst na temu glaukoma. Upoznajte se sa ovom bolesti, njenim simptomima i lečenjem.

Detaljnije
23. Feb 2021

Optika La Galerie

Potrbne su Vam naočari ili kontaktna sočiva? Preporučujemo Vam optiku La Galerie koja se nalazi na istoj lokaciji kao i naša bolnica i radi kao specijalizovana optičarska radnja, smeštena u savremeno uređenom poslovnom prostoru.

Detaljnije
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.